Om

14289776_10154884963764523_6575237682206432016_oJag skäms. Jag skäms så himla mycket för att jag har en massa följare som visar så mycket uppskattning för en sida som jag är så dålig på att uppdatera. Jag är verkligen ledsen att jag är så seg med nya inlägg. Och jag skäms för att jag får så fina mail från er, som jag läser och blir glad och rörd och sen glömmer jag att svara. Samtidigt är jag liksom superstolt och världens gladaste. Jag hoppas ni förlåter mig. Ni känns lojala och tålmodiga. Det har visat sig att bebisar tar en hel jäkla massa tid. Hästar också. Och jag har liksom båda. Nu blir det i alla fall förändring här på bloggen. Det blir lite mer nutid. Vi har ju varit så himlarns mycket i det som varit, som ni kanske märkt. Nu blir det mer här och nu.

När bebisen till slut somnat i bilen ringer jag Sussi Widner. ”Jag har jättemånga elever som läser på din blogg” säger hon. ”De undrar när nästa inlägg kommer”. Och så får jag den där känslan igen. Blandningen av stolthet, glädje och dåligt samvete.

MEN: På lördag ska Sussi komma till oss. Till vårt stall. Titta på vår häst. Lägga upp vår träningsplan. Jag känner mig som en valp som blir så himla glad över att få besök så den kissar på sig. Jag känner det nu, i telefonen, fast det är flera dagar kvar. Måste komma ihåg att ta med extra brallor på lördag utifall det skulle hända i verkligheten. Det känns så himla ballt att vi ska göra det här tillsammans. Att Huliganen ska få hjälp att bli sitt bästa jag.

Vi har tagit före-bilder på hans form. Felicia hade kameran och jag hade hästen. Och bebisen. Så gick vi ut i kvällssolen och Felicia tog så fina bilder så jag lipade lite när hon skickade några smakprov. De var så fina. Och jag är lite hormonell, också. Det inverkar.

Det här är inget sånt där insiktsfullt inlägg med en sense moral. Det här är bara ett litet hej och hallå. Så ni inte glömmer oss. För att vi saknar er. 

Imorrn kommer ett inlägg som förklarar vad planen med Sussi är. Alltså vad planen med planen är. Projekt Huliganen. Det inlägget blir mycket vettigare. Läs det. Jag tycker verkligen du ska läsa det.

Och just det! Om du inte hittat oss på Instagram så gör gärna det vetja. Tänkte börja lägga upp lite Huliganvardag där. Alltid roar det någon. Huliganen.se heter kontot.

Vi hörs snart.

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.